Päivystys/vartija 24h 040 482 1673 info@safecare.fi

Vartiointipalvelut

PIIRIVARTIOINTI

Piirivartija vastaa useamman kohteen turvallisuus- ja vartiointitehtävistä. Tavoitteena on ennaltaehkäistä omaisuuteen tai henkilöstöön kohdistuvia uhkia sekä rajoittaa mahdollisesti jo syntyneiden vahinkojen laajuutta. Piirivartiointipalvelumme soveltuu yrityksille, jotka haluavat tukea omien teknisten valvontalaitteidensa toimintaa tai haluavat lisätä tiettyjen kohteiden turvallisuustasoa edullisella vartiointipalvelulla. Piirivartiointitehtävät voivat olla esimerkiksi yrityksen tilojen, porttien, ovien avaus- tai sulkutehtäviä, jolloin vartija tarkastaa tilat ja suorittaa sovitut toimenpiteet kuten laitteiden päälle- tai poiskytkennät sekä paloriskien ehkäisyn.

HÄLYTYSVARTIOINTI

Olemme liikkeellä kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä ja vastaanotamme hälytykset ja reagoimme niihin sovitulla tavalla. Perinteisten murto-, ryöstö-, palo- ja henkilöturvahälytysten lisäksi nykyaikainen tekniikka mahdollistaa myös erilaisten lvis-hälytysten vastaanoton. Palvelumme koko ketju on täysin läpinäkyvä. Hälytysvartiointiasiakkaanamme voit seurata hälytysjärjestelmäsi lähettämiä tapahtumia reaaliaikaisesti ja tarkastaa, milloin vartija on käynyt kohteessa. Näin voit olla varma siitä, että saat rahoillesi vastinetta!

MUUT VARTIOINTITEHTÄVÄT

Kaikki toimintamme on ehdottoman luottamuksellista.

Henkilönsuojaus, rikoksen tai tarkkailun paljastaminen, arvokuljetusten suojaaminen, sisäinen tarkkailu, koeostotoiminta ja uhka- ja riskiarvioiden tekeminen ovat tehtäviä, joita teemme asiakkaillemme, kun on syytä epäillä väärinkäytöksiä tai turvallisuustekijät muuttuvat. Nämä palvelut räätälöidään aina asiakkaan sisäpiirin kanssa.

Turvallisuus- ja pelastussuunnittelu, niiden koulutus ja perehdyttäminen.

PAIKALLISVARTIOINTI

Paikallisvartijamme on kohteessa tai käy kohteessa sopimuksen mukaan ja pitää yllä turvallisuutta sekä ennaltaehkäisee onnettomuuksia ja rikoksia tai paljastaa niitä. Vartijamme näkyvä läsnäolo kohteessa ennaltaehkäisee häiriökäyttäytymistä ja/tai hävikkiä. Yrityksesi tilat ja toiminnan tunteva, ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua ja asiakkaitasi sekä ennakoi ja hoitaa mahdolliset poikkeustilanteet ammattitaidolla. Paikallisvartiointi yksilöidään aina tarpeen mukaiseksi.

MYYMÄLÄVARTIONTI

Myymälävartija huolehtii aktiivisesti asiakasliikkeen turvallisuudesta sekä auttaa päivittäiseen toimintaan liittyvissä asioissa. Ennaltaehkäisevällä ja näkyvällä valvonnalla myymälävartija vähentää häiriökäyttäytymistä ja hävikkiä. Myymälävartija seuraa työvuorossaan asiakkaan tilojen turvallisuuteen ja tekniseen toimivuuteen liittyviä asioita. Hän korjaa pieniä puutteita omatoimisesti ja ilmoittaa suuremmista viipymättä liikkeen yhteyshenkilölle.

Myymälävartijamme on koulutettu toimimaan tehokkaasti erilaisissa tilanteissa – oli sitten kyseessä kiinniotto, palohälytys tai muu poikkeava tilanne. Asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus on aina etusijalla. Myymälävartija voi myös perehdyttää asiakkaan työntekijät kohteen turvallisuusohjeistukseen ja toimintamalleihin.

Myymälävartija voi tehdä myymäläetsivän työtä myös siviiliasussa.

Soita ja kysy lisää:

Aki Haakana

aki.haakana@safecare.fi

p. 040 158 7731