Päivystys/vartija 24h 040 482 1673 info@safecare.fi

TAPAHTUMATURVALLISUUS

Tuotamme kaikki tapahtumaturvallisuuteen tarvittavat palvelut. Teemme turvallisuussuunnitelman tapahtumaan, huolehdimme viranomaispalavereista ja luvista sekä autamme niihin liittyvissä kysymyksissä. Huolehdimme tarvittaessa henkilökunnan perehdyttämisestä, järjestyksenvalvonnasta, paloturvallisuudesta, ensiavusta, liikenteenohjauksesta ja vartioinnista tapahtuman aikana. Kauttamme saat tapahtumaasi turvallisuuspäällikön, esimiehet ja järjestyksenvalvojat. Kaikki järjestyksenvalvojamme ovat koulutettuja alan ammattilaisia. Tapahtuma-alueen vartioinnissa voimme hyödyntää siirrettävää tekniikkaa ja kameravalvontaa perinteisten vartiointimuotojen lisäksi. Toteutamme turvallisuuspalvelut kustannustehokkaasti niin, ettei asiakkaamme joudu niitä itse miettimään. Tapahtuman jälkeen toimitamme aina asiakkaalle raportin, jossa kerromme mitä olemme havainneet ja tehneet tapahtuman aikana.

JÄRJESTYKSENVALVOJA YRITYS- JA YKSITYISTILAISUUKSIIN

Tarjoamme ammattitaitoista henkilökuntaamme turvaamaan yritysten avainhenkilöstöä esimerkiksi yhtiökokouksiin, yt-neuvotteluihin, yrityskauppoihin tai yrityksen juhliin. Järjestyksenvalvojamme huolehtivat turvallisuuden lisäksi myös esimerkiksi naulakkopalveluista ja kutsuvieraiden vastaanottamisesta.

Vuoden 2017 alusta alkaen yksityistilaisuuksiin voidaan asettaa turvallisuusalan elinkeinoluvan haltijan (vartioimisliike) palveluksessa olevia järjestyksenvalvojia, joten voimme tarjota turvallisuuspalveluita myös yksityistilaisuuksiin kuten häihin, syntymäpäiväjuhliin tai perinnönjakotilaisuuksiin. Kokemuksemme vastaavantyyppisistä tilaisuuksista antaa asiakkaalle mahdollisuuden keskittyä olennaiseen ilman huolta vieraiden turvallisuudesta.

RAVINTOLAN JÄRJESTYKSENVALVONTA

Työntekijämme ovat edustavia, kielitaitoisia sekä ensiaputaitoisia asiakaspalvelun ammattilaisia, jotka varmistavat henkilökunnan ja asiakkaiden turvallisuuden ja viihtyvyyden ravintolassa. Asiakaspalvelu on turvallisuuden lisäksi vahvinta osaamistamme ja henkilökuntamme aidosti pitää työstään, se näkyy asiakkaille hymynä, joka vaikuttaa positiivisesti myös ravintolan kassavirtaan. Raportoimme asiakkaalle aina tekemämme toimenpiteet ja säilytämme raportteja asiakkaan puolesta lain edellyttämällä tavalla. Kauttamme saat myös hymyilevän narikkahenkilökunnan, lipunmyyjät ja osaavia ravintolatyöntekijöitä.