Päivystys/vartija 24h 040 482 1673 info@safecare.fi

HÄLYTYSJÄRJESTELMÄT

Hälytinjärjestelmään on mahdollista liittää paljon erilaisia tunnistimia, kuten liikeilmaisin, magneettikosketin, lasinrikkoilmaisin, palovaroitin häkä- tai lämpöilmaisimella, vuotovahti tai lämpötilatermostaatti. Hälytinjärjestelmällä voit myös ohjata valoja, ovia, lukkoja ja muita laitteita. Järjestelmän päälle- ja poiskytkennät on mahdollista tehdä esimerkiksi koodilla, kulkukortilla, sormenjäljellä, kaukosäätimellä tai niiden yhdistelmällä. Järjestelmän lähettämät hälytykset voit ohjata vartiointiliikkeelle tai halutessasi tiettyyn aikaan valitsemallesi henkilölle. Asiantuntijamme auttaa sinua valitsemaan juuri tarpeitasi vastaavan hälytysjärjestelmän!

KIINTEISTÖTURVALLISUUS

Hälytysjärjestelmiin voidaan yhdistää runsaasti erilaisia ilmaisimia, jotka reagoivat lämpötilan vaihteluun, kosteuteen tai veden kulutukseen. Näin esimerkiksi vuodot putkistossa tai äkillinen lämpötilan lasku aiheuttaa hälytyksen, johon voidaan reagoida ennen kuin kiinteistölle koituu mittavaa vahinkoa. Paloilmaisimista valitsemme aina kohteeseen sopivimman, joka reagoi lämpöön, häkään tai savuun.

KAMERAVALVONTA

Kameravalvonta nostaa kiinteistösi ja siellä olevien ihmisten turvallisuutta huomattavasti. Tallennin on mahdollista säätää tallentamaan jatkuvasti, liikkeestä, kellolla tai jonkin muun ulkopuolisen tiedon avulla. Melkein kaikkien tallentimien käyttö onnistuu nykyään etänä joko kännykällä, tabletilla tai tietokoneella. Asiantunteva henkilökuntamme osaa valita ja asentaa juuri sinun tarpeisiisi sopivan kameravalvontajärjestelmän etkä koskaan maksa turhasta. Teemme sinulle ilmaisen turvakartoituksen ja määrittelemme sen perusteella, mikä vartiointipaketeistamme vastaa tarpeitasi. Asiantunteva ja oikein mitoitettu turvatekniikka ja vartiointipalvelu on kannattava sijoitus.

HUOLTO JA YLLÄPITÖ

Huollamme kaikkien yleisimpien maahantuojien hälytyslaitteita ja malleja. Tarkastamme huollon yhteydessä, että laitteisto toimii kuten sen pitää ja että varavirtalähde on kunnossa. Tarvittaessa korjaamme havaitsemamme puutteet ja viat. Hälytysjärjestelmä on hyvä testata kunnolla vähintään kerran vuodessa, paloilmaisin kaksi kertaa vuodessa. Automaattinen paloilmoitinjärjestelmä tulee testata kuukausittain (vakuutusyhtiöiden ohje) ja siitä on hyvä pitää päiväkirjaa. Huoltosopimusasiakkaillemme tarjoamme testauspalvelun ja laitteiston muun ylläpidon kuukausihinnalla johon kuuluu säännöllinen testaus, raportointi ja hälytyskeskuspäivystys.